Praktiski
Receptes

Vasarīgie salāti ar zemenēm, vistu un medus-citrusu mērcīti0

Foto – Justīne un Monika, Divi10.com

1. Gatavo vistas marinādi: Trauciņā samaisi 1 tējk. šķidra medus ar 1/2 laima sulas un 1 tējk. Balsamico. Pievieno vistai un atstāj marinēties vismaz 30 minūtes.
2. Tikmēr sagriez zemenes un sīpolu.
3. Gatavo salātu mērci: 1 tējk. šķidra medus samaisi ar 1/2 laima sulas, 1 ēd.k. eļļas un pievieno magoņu sēklas.
4. Pannā liec cepties marinēto vistu. Cepšanās laikā vistai pievieno sāli un piparus pēc garšas. Kad gatava un atdzisusi, sagriez rupjās šķēlēs.
5. Traukā kārto spinātus ar zemenēm un sīpoliem, pārlej pāri salātu mērcīti. Tad visam uzbirdini Sniega bumbas un virsū kārto vistas šķēlītes.
6. Baudi kā vieglu un vasarīgu maltīti karstā dienā.

Padoms: siltā laikā vista noteikti garšos daudz labāk, ja to pagatavos ārā uz grila.

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

Foto – Justīne un Monika, Divi10.com
Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Kozmens demonstrē, kā nosargāt savu “ķirbi”, veicot celtniecības darbus
9 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ko tavas mājas numurs pasaka par tavu personību?
10 stundas
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Kādu malku labāk kurināt kamīnā?
11 stundas

Lasītākie raksti

LE
LETA
Pasaulē
Eiropas Parlaments ar ievērojamu balsu vairākumu ratificē breksita vienošanos
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Tiesa vienam no lietā par 50 miljonu eiro atmazgāšanu aizdomās turētajiem piemēro apcietinājumu
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
Procesuālās darbības Latvijas bankās veiktas sadarbībā ar Vāciju: aizturētas divas personas
3 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Somijā konstatēts pirmais koronavīrusa gadījums, “Lufthansa” pārtrauc reisus uz Ķīnu
1 stunda
LB
Latvijas Bizness
Ekonomika
Edijs Tanons: Kases aparātu reforma pasažieru pārvadāšanas nozarē
2 stundas