Praktiski
Receptes

Speltas kviešu putra0

Foto-Valda Madalāne

Kā gatavot?

Putraimus ūdenī noskalo un, bieži apmaisot, vāra apmēram 30 minūtes. Sasmalcina sīpolu un rukolu (vai seleriju). Uz pannas olīveļļā vispirms apbrūnina sīpolu, tad pievieno rukolu (vai seleriju) un sīki sagrieztus tomātus. Pielej nedaudz ūdens. Ja ir vēlēšanās, var izmantot arī asos piparus. Kad sautējums gatavs, tam pievieno novārītos putraimus un labi samaisa. Pievieno sarīvētu sieru un pasniedz karstu vai atdzesētu.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Paštaisīta karameļu – šokolādes granola tiem, kam apnikušas sviestmaizes un putra
12 stundas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Ko pilsētnieki var mācīties no lauku ļaudīm
14 stundas
LB
Laura Blumberga
Praktiski
Vai mājdzīvnieki var pārnēsāt Covid-19?
15 stundas

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolas paliks slēgtas. Kā pagāja pirmā attālināto mācību nedēļa?
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Skolēnus no trūcīgajām ģimenēm nodrošinās ar pusdienām 1
4 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
VIDEO. Repatriantu bezatbildībai robežu nav: pašizolācijas vietā sarīko jautru ballīti
33 minūtes
OZ
Olafs Zvejnieks
Ekonomika
“Vai man jāiet uz banku izņemt savi ietaupījumi?” Pirmajā mirklī prātā nāk atbilde, ka ne
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
Rīt stāsies spēkā stingrākās sociālās distancēšanās prasības 2
7 stundas