Praktiski
Receptes

Miežu biezputra ar selerijas saknes biezeni un parmezāna sieru0

Foto – Anda Krauze

Recepti iesaka šefpavārs Raimonds Zommers – allaž sirsnīgs, izpalīdzīgs un smaidīgs!

Sastāvdaļas
150 g vārītu miežu putraimu
100 g selerijas saknes
30 g šalotes sīpolu
20 g spinātu lapu
pusdaiva ķiploka
timiāna zariņš
50 g sviesta
150 g saldā krējuma
sāls

Pagatavošana
Katlā izkausē sviestu, ieliek kubiciņos sagriezto seleriju, sīpolus, ķiploku un sautē 5 – 6 min. Pievieno saldo krējumu, sāli, timiānu. Vāra, līdz mīksts, tad masu sablendē.
Katlā ieliek vārītos miežu putraimus, pievieno četras ēdamkarotes selerijas biezeņa, tam uzrīvē parmezāna sieru, pieliek nedaudz sviesta. Uzkarsē. Pirms pasniegšanas iejauc kapātas spinātu lapas.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Zādzību skaits no mājām, birojiem un veikaliem pieaugs. Praktiski padomi īpašuma drošībai
12 stundas
LB
Laura Blumberga
Praktiski
Palīgā! Suns dārzā rok bedres. Kā to novērst?
13 stundas
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Dārza darbi šai nedēļai
13 stundas

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolēni eksāmenus nevar kārtot stikla būrī… Vai notiks centralizētie eksāmeni?
35 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Premjers Kariņš: Ārkārtējo situāciju Latvijā plāno pagarināt par mēnesi 1
4 stundas
LE
LETA/LA.LV
Veselam
Pagājušā diennaktī Covid-19 nav izplatījusies jaunos novados: slimība skārusi 55 pašvaldības
3 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Čehija atvieglos Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus pirms Lieldienām
17 minūtes
LE
LETA
Veselam
Infektologs Dumpis: Mēs nevaram atļauties riskēt, kā to dara Vācija un Zviedrija
2 stundas