Praktiski
Receptes

Menca tomātu marinādē. Recepte pagājušā gadsimta gaumē1

Foto – Valdis Semjonovs

Mencai uzkaisa sāli, maltus melnos piparus, apviļā olā un miltos un 1–2 minūtes apcep no abām pusēm. Zivi kārto traukā. Marinādei sarīvē burkānus, sagriež sīpolus un apcep eļļā. Kad tie kļūst zeltaini, pievieno tomātu pastu un nedaudz apcep. Pēc tam pielej tik daudz ūdens, lai pannas saturs būtu pārklāts. Kad ūdens uzvārījies, pieber sāli, cukuru un piparus, bet galda etiķi pievieno, tiklīdz burkāni kļuvuši mīksti. Marinādi uzlej ceptajām mencas filejām.

! Labi garšo gan silta, gan auksta zivs.

 

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Kozmens demonstrē, kā nosargāt savu “ķirbi”, veicot celtniecības darbus
11 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ko tavas mājas numurs pasaka par tavu personību?
12 stundas
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Kādu malku labāk kurināt kamīnā?
13 stundas

Lasītākie raksti

LL
LETA, LA.lv
Pasaulē
VIDEO. Eiropas Parlaments ar ievērojamu balsu vairākumu ratificē breksita vienošanos
3 stundas
JL
Juris Lorencs
Latvijā
Juris Lorencs: “Megsits” un dzīve bez karaliskajiem tituliem
1 stunda
LE
LETA
Veselam
Stradiņa slimnīca brīdina par viltus ziņu. Latvijā nav ievests pacients ar koronavīrusu!
36 minūtes
LE
LETA
Pasaulē
Lietuvas Kuršu kāpās no jūras izskalots tonnām parafīna
14 minūtes
LA
LA.LV
Sports
VIDEO: Cibuļskim Čehijā kautiņš ar kanādiešu hokejistu
1 stunda