Praktiski
Receptes

Melleņu debesmanna. Īsta klasika no vecmāmiņas laikiem0

Foto – Anda Krauze

Sastāvdaļas
Saldētas mellenes 500 g
Cukurs 8 ēdk.
Ūdens 1 l
Manna 120 g
Piens

Atkausētas mellenes sablenderē un kopā ar ūdeni vāra 3 minūtes. Pieber cukuru, un, kad tas izkusis, strauji maisot ar putojamo lāpstiņu, iesijā mannu. Kad manna ir uzbriedusi, ņem nost no uguns un atdzesē. Vēl siltu to puto ar mikseri, kamēr tā kļūst gaisīga. Ēd ar pienu, dekorē ar saldētām ogām.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
Inita Šteinberga
Praktiski
Tomātu sēšanas ABC
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Ar ozonu pret sēnēm un kaitēkļiem. Dezinficējam siltumnīcu!
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Cauru dienu mājās. Kā samazināt rēķinus?
1 diena

Lasītākie

LL
LETA, LA.lv
Veselam
VIDEO. Covid-19 konstatēta Stradiņa slimnīcas onkoloģei
10 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Tukumā likvidēta degšana angārā. Atkritumus turpina dzēst
9 stundas
IE
Ināra Egle
Latvijā
Vai neievēro pašizolāciju? Iedzīvotāji ziņo par Saeimas deputātu atrašanos ārpus dzīvesvietas 2
11 stundas
MZ
Monika Zīle
Latvijā
Monika Zīle: vēl nesen skaļi piesauktā nākotne bez ierunām atdod prioritāti šodienai 1
8 stundas
LE
LETA/AFP
Pasaulē
Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Krievija uz laiku slēgs sauszemes robežas
13 stundas