Praktiski
Receptes

Mājās kūpināta vista ar kadiķogām un pētersīļiem0

Foto – bradleysmoker.co.nz/

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” stāsta “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

“Kūpināšanai iesaku izvēlēties bioloģiski audzētas vistas – to garša ir izcila!” rekomendē “Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants.

Gatavošana:
Ūdenī (tas var būt silts vai auksts) iejauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas – marinādei jābūt stiprākai, nekā jums garšotu.

Veselu vistu ar šķērēm pārgriež vēdera pusē. Vistu liek bļodā, pārlej ar marinādi un zem sloga marinē 12 stundas. Pirms liek kūpinātavā, vistu ar dvieli noslauka. Kūpinātavā apmēram 80 0C kūpina 4–5 stundas.

Pasniedz ar grilētiem sezonas dārzeņiem.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Galvenais, lai kājas sausas un siltas! Noderīgi padomi, kā pielāgot apavus slapjam laikam
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Kāpēc pārtikas plēve jāglabā ledusskapī?
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Neatvairāmo acāliju kopšanas ABC
2 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
“Mums trūkst 30 darbinieki.” Apsardzē ienāk mākslīgais intelekts
22 minūtes
LE
LETA
Pasaulē
Kijevā nogādāti Irānas aviokatastrofā bojāgājušo ukraiņu pīšļi
45 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Sports
Kamaniņu stafetei Eiropas čempionātā medaļa septīto gadu pēc kārtas!
3 stundas
LA
LA.LV
Sports
Latvijas volejbolistiem rūgti pārsteigumi Ēģiptē – tiek lūgta tautiešu palīdzība
3 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Aukstākā būs nakts uz ceturtdienu: laika prognoze nedēļai
5 stundas