Praktiski
Receptes

Leģendārā spāņu omlete – vajag tikai trīs olas!0

Foto – Fotolia

Sastāvdaļas (1 porcijai)
3 olas
2 ēdamkarotes piena
100 g šķiņķa
50 g siera
1 tomāts
Sāls un pipari pēc garšas
Sviests

Pagatavošana
1. Sakuļ olas ar pienu, pievieno sāli, piparus.
2. Sasmalcina visas pildījuma sastāvdaļas.
3. Uz pannas izkausē gabaliņu sviesta. Uzlej uz pannas 2/3 maisījuma un uzber pildījumu.
4. Kad omlete sāk nobrūnēt no vienas puses, to sarullē, viegli piespiežot.
5. Pārvieto sarullēto omleti uz pannas centru un ielej pannā atlikušo maisījumu. Cep, kamēr gatava.
6. Turpina rullēt.
7. Gatavo omleti sagriež gabaliņos. Labu apetīti!

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.