Praktiski
Receptes

Kuskuss ar dārzeņiem un vistu0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas
• 250 g vistas filejas
• 200 g burkānu
• 150 g selerijas sakņu
• 200 g ziedkāpostu
• 100 g sīpolu
• 1 glāze sausa kuskusa
• 2 ēdamkarotes sasmalcināta svaiga bazilika
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• 1 ķiploka daiviņa
• 1 kubiciņš vistas buljona

Pagatavošana.
Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos, burkānus un selerijas sakni sarīvē, sīpolus sasmalcina. Sakarsētā eļļā vispirms nedaudz apcep gaļu, tad pievieno burkānus, seleriju, sīpolus un, ik pa brīdim apmaisot, turpina cept aptuveni piecas minūtes.

Saceptajai gaļai un dārzeņiem pievieno baziliku, ķiploku, sāli, pielej buljonu un nobeigumā pieber kuskusu. Kārtīgi samaisa un karsē, līdz maisījums sāk vārīties. Tad noņem no plīts, uzliek vāku un gaida astoņas minūtes, kamēr kuskuss uzbriest.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Kāpēc nevar nopirkt 100% sviestu?
13 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Divas dienas būs iespēja saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas
14 stundas
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Ieteicamās sējas dienas 2020. gadā
15 stundas

Lasītākie raksti

LE
LETA
Pasaulē
ES budžeta samits pagaidām beidzas ar strupceļu. Pirmie Latvijas komentāri
2 stundas
LE
LETA/LA.LV
Sports
Štelmahers: Visu izšķīra viens metiens
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Politologs komentē sešu biedru izstāšanos no “Gods kalpot Rīgai”
3 stundas
LA
LA.LV
Latvijā
Kad mājās atved traģēdija: Maijas stāsts, kuras bērni dzimuši Dānijā
5 stundas
AK
Atis Klimovičs
Pasaulē
Atis Klimovičs: Noziegums, ko nedrīkst aizmirst
3 stundas