Praktiski
Receptes

Cepti āboli ar kondensēto pienu0

Foto: Elena Talberg/SHUTTERSTOCK

Rudens klasika. Saldais ēdiens, kuru var pagatavot no tā, kas ir mājās. Ātri, vienkārši un ļoti gardi!

Sastāvdaļas

āboli

iebiezinātais piens

cukurs

Pagatavošana

Ābolus nomazgā, izdobj sēklotni, iepilda kondensēto pienu, uzbārsta cukuru un kārto uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru. Var papildināt ar rozīnēm, riekstiem, kanēli vai ko citu – sev tīkamu.

Cep cepeškrāsnī 180 °C 10–12 minūtes.

Kondensētā piena vietā ābolus var pildīt ar sasmalcinātiem riekstiem, mandelēm, rozīnēm, cukuru un kanēli.

 

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Galvenais, lai kājas sausas un siltas! Noderīgi padomi, kā pielāgot apavus slapjam laikam
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Kāpēc pārtikas plēve jāglabā ledusskapī?
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Neatvairāmo acāliju kopšanas ABC
2 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
“Mums trūkst 30 darbinieki.” Apsardzē ienāk mākslīgais intelekts
23 minūtes
LE
LETA
Pasaulē
Kijevā nogādāti Irānas aviokatastrofā bojāgājušo ukraiņu pīšļi
45 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Sports
Kamaniņu stafetei Eiropas čempionātā medaļa septīto gadu pēc kārtas!
3 stundas
LA
LA.LV
Sports
Latvijas volejbolistiem rūgti pārsteigumi Ēģiptē – tiek lūgta tautiešu palīdzība
3 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Aukstākā būs nakts uz ceturtdienu: laika prognoze nedēļai
5 stundas