Praktiski
Receptes

Kāpostu pankūkas0

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 300 g kāpostu, 2 olas, diļļu saišķis, 3–4 ēdamkarotes miltu, sāls, pipari pēc garšas, augu eļļa. Var pievienot rīvētu sieru un izspiestu ķiploka daiviņu.

Pagatavošana.
Kāpostu smalki sagriež vai sarīvē uz rupjas rīves. Dilles smalki sagriež un samaisa ar kāpostiem.
Pievieno olas, ēdamkaroti augu eļļas, sāli, piparus un visu kārtīgi samaisa.
Pa vienai karotei pieber miltus, kamēr mīkla kļūst pabieza.
Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti liek pankūciņas.
Pankūkas no abām pusēm apcep zeltaini brūnas, pēc tam uzliek vāku un uz mazas uguns turpina karsēt.
Pasniedz karstas ar krējumu.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
VIDEO. Kozmens demonstrē, kā nosargāt savu “ķirbi”, veicot celtniecības darbus
9 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Ko tavas mājas numurs pasaka par tavu personību?
10 stundas
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Kādu malku labāk kurināt kamīnā?
11 stundas

Lasītākie raksti

LE
LETA
Pasaulē
Eiropas Parlaments ar ievērojamu balsu vairākumu ratificē breksita vienošanos
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Tiesa vienam no lietā par 50 miljonu eiro atmazgāšanu aizdomās turētajiem piemēro apcietinājumu
4 stundas
LE
LETA
Latvijā
Procesuālās darbības Latvijas bankās veiktas sadarbībā ar Vāciju: aizturētas divas personas
3 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Somijā konstatēts pirmais koronavīrusa gadījums, “Lufthansa” pārtrauc reisus uz Ķīnu
2 stundas
LB
Latvijas Bizness
Ekonomika
Edijs Tanons: Kases aparātu reforma pasažieru pārvadāšanas nozarē
2 stundas