Praktiski
Receptes

Deserts no auzu pārslām brūnajā cukurā, ar āboliem un putukrējuma mākonīti0

Foto – gotovimdoma.ru

Sastāvdaļas (6 porcijām) – 100 g auzu pārslu; 1 tējkarote garšvielu maisījuma; 50 g brūnā cukura; 50 g eļļas.

Pildījumam – 8 āboli; 25 g eļļas; 25 g cukura; 2 ēdamkarotes upeņu; 500 g svaiga vārītā krēma; 290 ml saldā krējuma.

Samaisa auzu pārslas, garšvielas un cukuru. Uzsilda eļļu uz pannas, pievieno auzu pārslas un apcep 5 minūtes, visu laiku maisot, līdz cukurs līp klāt karotei. Pārliek traukā un atstāj atdzesēties. Sagriež gabaliņos ābolus. Pannā uzsilda eļļu, pievieno ābolus un ātri apcep. Apkaisa ar cukuru un gatavo vēl 2-3 minūtes. Atdzesē. Trauciņos kārto ābolus un auzu pārslu kārtu. Pārlej ar ievārījumu un vārīto krēmu. Sakuļ saldo krējumu un klāj uz deserta virspuses. Pārkaisa ar auzu pārslām.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Kas tie tādi – ozolzīļu ķirbji? Kā kopjami un lietojami?
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Sulīga, saldskāba ābolu-kanēļa plātsmaize ar kraukšķīgām drupačiņām…Bauda!
2 dienas
TS
TERĒZA SVEIKATE
Praktiski
Duļķainas, nedzidras acis dzīvniekam. Kā palīdzēt?
2 dienas

Lasītākie raksti

IP
Ilze Pētersone
Latvijā
“Sievietes manā dzīvē”. Siguldas Opermūzikas svētku dibinātājs Dainis Kalns 1
8 stundas
LE
LETA
Latvijā
“RNP liftu lietā” aizdomas par sadārdzinātiem liftu remontiem un izkrāptiem miljoniem eiro
7 stundas
LE
LETA
Sports
Ķibermanis ar Mikni atņem pasaules čempionāta bronzu vāciešiem
11 stundas
AT
Andris Tiļļa
Latvijā
Kādas bija medības padomju Latvijā 70. un 80. gados?
8 stundas
AL
Anda Līce
Latvijā
Anda Līce: Esam ar reformām nolādēti 4
11 stundas