Praktiski
Receptes

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā0

Foto – Anda Krauze

Ceptu ābolu pīrāgs ar sukādēm smiltsērkšķu un dzērveņu sulā – vēl viena burvīga recepte, ko man ir iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs. Sajaucu līdzīgās daļās smiltsērkšķu un svaigi spiestu apelsīnu sulu, pievienoju nedaudz cukura. Daļu maisījuma nedaudz pavāru, uzleju uz ķirbja un cidoniju sukādēm un ļauju tām piebriest. Otru daļu sajaucu ar cukura sīrupu un svaigi spiestu dzērveņu sulu.  Ābolu daiviņas pārkaisu ar cukuru un kanēli. Formiņā pamīšus kārtoju ābolu daiviņas un mandeļu miltus; lieku karstā cepeškrāsnī un cepu 140 grādos 45 minūtes. Atdzesēto pīrāgu sagriežu un servēju ar sukādēm un mērci.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Kas tie tādi – ozolzīļu ķirbji? Kā kopjami un lietojami?
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Sulīga, saldskāba ābolu-kanēļa plātsmaize ar kraukšķīgām drupačiņām…Bauda!
2 dienas
TS
TERĒZA SVEIKATE
Praktiski
Duļķainas, nedzidras acis dzīvniekam. Kā palīdzēt?
2 dienas

Lasītākie raksti

IP
Ilze Pētersone
Latvijā
“Sievietes manā dzīvē”. Siguldas Opermūzikas svētku dibinātājs Dainis Kalns 1
8 stundas
LE
LETA
Latvijā
“RNP liftu lietā” aizdomas par sadārdzinātiem liftu remontiem un izkrāptiem miljoniem eiro
7 stundas
LE
LETA
Sports
Ķibermanis ar Mikni atņem pasaules čempionāta bronzu vāciešiem
10 stundas
AT
Andris Tiļļa
Latvijā
Kādas bija medības padomju Latvijā 70. un 80. gados?
8 stundas
AL
Anda Līce
Latvijā
Anda Līce: Esam ar reformām nolādēti 4
11 stundas