Praktiski
Receptes

Aromātiski cepeškrāsnī cepti vistu spārniņi ar kraukšķīgu garoziņu0

Ekrānuzņēmums

Cepeškrāsnī cepti vistu spārniņi, kas ir ļoti aromātiski un arī ar kraukšķīgu garoziņu. Izrotās jebkuru galdu!

Sastāvdaļas

– vistas spārniņi – 1 kg

– majonēze – 200 g

– citronu sula – 2 tējk.

– tomātu mērce – 2 tējk.

– karijs – 1-2 tējk.

– medus – 1-2 tējk.

– dārzeņu garšviela – pēc garšas

– sāls – pēc garšas

– pipari – pēc garšas

– iemīļotās garšvielas — pēc garšas

 

Pagatavošana

1. Vistu spārniņus kārtīgi nomazgā, nosusina un ieliek bļodā.

2. Bļodā liek majonēzi, kariju, citronu sulu, tomātu mērci, medu, sāli, piparus un citas iemīļotās garšvielas un visu kārtīgi samaisa.

3. Ar šo masu kārtīgi sasmērē vistu spārniņus. Atstāj tos iemarinēties 15 – 30 minūtes. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem.

Saistītie raksti

4. Izkārto vistu spārniņus cepamtraukā vienā kārtā. Liek 180 – 200 grādu karstā cepeškrāsnī vidējā līmenī. Cep, līdz tie iegūst zeltaini kraukšķīgu garoziņu – aptuveni 40 – 50 minūtes.

5. Dekorē ar tomātiem, dillēm un lokiem. Kā piedeva šiem gardajiem vistas spārniņiem lieliski derēs kartupeļu biezenis vai sautēti dārzeņi.

Labu apetīti!

 

Avots: Ļoti Garšīgi

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Zādzību skaits no mājām, birojiem un veikaliem pieaugs. Praktiski padomi īpašuma drošībai
11 stundas
LB
Laura Blumberga
Praktiski
Palīgā! Suns dārzā rok bedres. Kā to novērst?
12 stundas
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Dārza darbi šai nedēļai
13 stundas

Lasītākie

IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Skolēni eksāmenus nevar kārtot stikla būrī… Vai notiks centralizētie eksāmeni?
15 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Premjers Kariņš: Ārkārtējo situāciju Latvijā plāno pagarināt par mēnesi 1
4 stundas
LE
LETA
Sports
LOK vēršas Valsts policijā par nesankcionēta tenisa turnīra rīkošanu
1 stunda
LE
LETA/LA.LV
Veselam
Pagājušā diennaktī Covid-19 nav izplatījusies jaunos novados: slimība skārusi 55 pašvaldības
3 stundas
LE
LETA
Veselam
Infektologs Dumpis: Mēs nevaram atļauties riskēt, kā to dara Vācija un Zviedrija
2 stundas