Praktiski
Receptes

Biezpiena kūka ar plūmēm un apelsīniem0

Foto – tematiskā avīze “Piens un tā produkti”

Biezpienu saberž. Sviestu ar cukuru un olu dzeltenumiem sakuļ, pievieno miltus, mannu, sīki sagrieztas plūmes, apelsīna gabaliņus, vaniļas cukuru, biezpienu un saputotu olu baltumu. Rūpīgi samaisa, cepamformā ieklāj pergamentu, ieliek sagatavoto masu un cep vidēji karstā cepeškrāsnī 35–40 minūtes. Gatavu nedaudz atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, dekorē.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Zādzību skaits no mājām, birojiem un veikaliem pieaugs. Praktiski padomi īpašuma drošībai
10 stundas
LB
Laura Blumberga
Praktiski
Palīgā! Suns dārzā rok bedres. Kā to novērst?
11 stundas
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Dārza darbi šai nedēļai
12 stundas

Lasītākie

LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Premjers Kariņš: Ārkārtējo situāciju Latvijā plāno pagarināt par mēnesi 1
2 stundas
LE
LETA/LA.LV
Veselam
Pagājušā diennaktī Covid-19 nav izplatījusies jaunos novados: slimība skārusi 55 pašvaldības
2 stundas
LE
LETA
Veselam
Infektologs Dumpis: Mēs nevaram atļauties riskēt, kā to dara Vācija un Zviedrija
49 minūtes
LE
LETA/LA.LV
Latvijā
Koalīcija vienojas atbalstīt Covid-19 radītās krīzes skartos masu medijus
1 stunda
LE
LETA
Sports
LOK vēršas Valsts policijā par nesankcionēta tenisa turnīra rīkošanu
16 minūtes