Praktiski
Receptes

Biezpiena krēms ar persikiem0

Baiba Buseniece

KĀ GATAVOT?

Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.

 

Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”

 

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
Inita Šteinberga
Praktiski
Tomātu sēšanas ABC
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Ar ozonu pret sēnēm un kaitēkļiem. Dezinficējam siltumnīcu!
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Cauru dienu mājās. Kā samazināt rēķinus?
1 diena

Lasītākie

LL
LETA, LA.lv
Veselam
VIDEO. Covid-19 konstatēta Stradiņa slimnīcas onkoloģei
10 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Tukumā likvidēta degšana angārā. Atkritumus turpina dzēst
9 stundas
IE
Ināra Egle
Latvijā
Vai neievēro pašizolāciju? Iedzīvotāji ziņo par Saeimas deputātu atrašanos ārpus dzīvesvietas 2
11 stundas
MZ
Monika Zīle
Latvijā
Monika Zīle: vēl nesen skaļi piesauktā nākotne bez ierunām atdod prioritāti šodienai 1
8 stundas
LE
LETA/AFP
Pasaulē
Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Krievija uz laiku slēgs sauszemes robežas
13 stundas