Praktiski
Receptes

Baltā zupa, piemērota gavēņa laikam0

Valda Semjonova foto

Sastāvdaļas – Indijas rieksti, citrons, lauru lapas, melno piparu graudi, ķimenes, divu veidu koriandrs, kaltēti vai svaigi sīpolloki, ūdens, burkāni, avokado, ķiršu tomātiņi.

Pagatavošana.
Blenderī ber Indijas riekstus, pievieno lauru lapas, ķimenes, divu veidu koriandru, kaltētus vai svaigus sīpollokus, dažus melno piparu graudus, citrona sulu. Pielej vēsu vai siltu ūdeni un sablendē. Ja vēlas, lai zupa ir vēl siltāka, katliņā uzsilda, bet nedrīkst uzvārīt. Pievieno nomizota, sagriezta burkāna, avokado gabaliņus un ķiršu tomātiņu pusītes. Lej šķīvī. Rotā ar sakapātām dillēm, avokado gabaliņiem un ķiršu tomātiņiem.

Saistītie raksti
LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.
Inita Šteinberga
Praktiski
Tomātu sēšanas ABC
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Ar ozonu pret sēnēm un kaitēkļiem. Dezinficējam siltumnīcu!
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Cauru dienu mājās. Kā samazināt rēķinus?
1 diena

Lasītākie

LL
LETA, LA.lv
Veselam
VIDEO. Covid-19 konstatēta Stradiņa slimnīcas onkoloģei
10 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Tukumā likvidēta degšana angārā. Atkritumus turpina dzēst
9 stundas
IE
Ināra Egle
Latvijā
Vai neievēro pašizolāciju? Iedzīvotāji ziņo par Saeimas deputātu atrašanos ārpus dzīvesvietas 2
11 stundas
MZ
Monika Zīle
Latvijā
Monika Zīle: vēl nesen skaļi piesauktā nākotne bez ierunām atdod prioritāti šodienai
8 stundas
LE
LETA/AFP
Pasaulē
Lai ierobežotu Covid-19 izplatību, Krievija uz laiku slēgs sauszemes robežas
13 stundas