Praktiski
Receptes

Ātrā ābolkūka0

Foto: liveinternet

Sastāvdaļas
* 3 olas
* 1 glāze cukura
* 1 glāze miltu
* 5 lieli āboli
* pūdercukurs
* kanēlis

Pagatavošana.
Saputo olas ar cukuru. Pievieno miltus.

Nomizo un sagriež ābolus. Izklāj ar tiem ietaukotu veidni. Pārkaisa ar kanēli.

Pārlej ar mīklu.

Cep cepeškrāsnī 20-30 minūtes, kamēr virskārta zeltaini brūna un vidus nav jēls (pārbauda ar iedurtu kociņu).

Gatavu var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Ja vēlas, var pasniegt ar saldējumu.

LA.lv
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.