Praktiski
Receptes

Ar garnelēm pildīti tomāti0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas.

6–8 stingri tomāti, 400 g vārītu garneļu, 1/2 glāze rīsu, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1,5 ēdamkarotes augu eļļas, 50 g rīvēta siera, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana.

Saldētas garneles atkausē ūdenī, noskalo un 3–4 minūtes vāra sālsūdenī (1–1,5 ēdamkarotes sāls uz litru ūdens). Vārītās garneles sagriež gabaliņos. Izvāra rīsus. Produktus samaisa, pievieno rīvmaizi, jēlu olu, sāli, piparus.

Tomātus noskalo un izgrebj daļu mīkstuma, piepilda ar sagatavoto masu, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pasniedz karstus.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Galvenais, lai kājas sausas un siltas! Noderīgi padomi, kā pielāgot apavus slapjam laikam
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Kāpēc pārtikas plēve jāglabā ledusskapī?
2 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Neatvairāmo acāliju kopšanas ABC
2 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LA
LA.LV
Latvijā
Šefs aiziet. Ušakovs zina ko vairāk. Politkaujas tirgus placī. “LA” nedēļas apskats
6 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Dabā
Pirmdien Latvijā daudzviet spīdēs saule
1 stunda
LE
LETA
Ekonomika
LDDK: Speciālajā nodokļu režīmā strādājošo plašāka iesaiste veselības aprūpes pakalpojumu finansēšanā ir apsveicama
1 stunda
LE
LETA/LA.LV
Sports
Kivlenieks lieliski debitē NHL un kļūst par spēles otro zvaigzni
13 minūtes
Ieva Ēvalde
Ekonomika
“36. līnija” nepadodas – ver durvis citās telpās
2 stundas