Praktiski
Receptes

Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas
• 800 g ziedkāpostu
• 200 g tomātu
• 200 ml piena
• 150 g labi kūstoša siera
• 3 olas
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Ziedkāpostu sadala rozetēs un vāra sālsūdenī, līdz tās mīkstas. Sieru sarīvē skaidiņās. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pievieno pienu un pusi rīvētā siera. Ziedkāpostus liek karstumizturīgā stikla cepamtraukā, virsū kārto ripiņās sagrieztus tomātus, uzlej piena, olu un siera maisījumu un cep 180–200 °C 40–45 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

LA.lv
IB
Indulis Burka
Praktiski
Pieci efektīvi veidi, kā piestiprināt klozetpodu
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Lai dzija nepieviltu – veidi, īpatnības un piemērotākās dažādiem adījumiem
1 diena
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Fizāļi – kā iegūt labu ražu?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IS
Ilmārs Stūriška
Sports
Broka gatava atkāpties, Bricis prāto par valsts maiņu
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Noskaidro bojāgājušā identitāti Juglas dzīvoklī: policija sniedz jaunas ziņas
9 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Ministrs: Ušakova ballīte ir beigusies, Burovs maksā rēķinus 1
56 minūtes
LA
LA.LV
Ekonomika
Pie sešiem “Rimi” veikaliem uzstādīti specializētie konteineri apģērbiem un apaviem
1 stunda
LD
Linda Dombrovska
Medības
Cauna, lācis, vai pliks kaimiņš – meža kameras atklāj, kas ganās tavās medību platībās
45 minūtes