Praktiski
Receptes

Ziedkāpostu sacepums ar tomātiem0

Foto: Anda Krauze

Sastāvdaļas
• 800 g ziedkāpostu
• 200 g tomātu
• 200 ml piena
• 150 g labi kūstoša siera
• 3 olas
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Ziedkāpostu sadala rozetēs un vāra sālsūdenī, līdz tās mīkstas. Sieru sarīvē skaidiņās. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 °C. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pievieno pienu un pusi rīvētā siera. Ziedkāpostus liek karstumizturīgā stikla cepamtraukā, virsū kārto ripiņās sagrieztus tomātus, uzlej piena, olu un siera maisījumu un cep 180–200 °C 40–45 minūtes.

Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem.

LA.lv
LA
LA.LV
Praktiski
Pieci būtiski soļi sava pirmā īpašuma iegādē
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Bietes zupām un salātiem. Garšīgas receptes ziemas krājumiem
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Zemesvēžu nāves gulta: kā izlikt lamatas dārza kaitēklim? 1
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ZE
Zane Eniņa
Latvijā
Pipara burgeri labdarībai. Roju Puķi piesaka “Latvijas lepnumam” 2
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
“Dienas Biznesam” par slēptu politisko reklāmu draud 100 000 eiro sods
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Kāda filma stundā matemātikas skolotājam Rīgā maksā darbu 1
1 stunda
LE
LETA
Sports
Bukša uzaicināta piedalīties pasaules čempionātā vieglatlētikā
59 minūtes
LE
LETA
Dabā
Uz Arktiku pētīt klimatu dodas “vēsturē lielākā polārā ekspedīcija”
39 minūtes