Praktiski
Receptes

Vistu spārniņi ar čili mērci0

Foto – Shutterstock

Vistu spārniņiem uzber garšaugu maisījumu, samaisa un ļauj 10 minūtes iemarinēties. Cepeškrāsni uzsilda līdz +200 °C. Cepamtraukā spārniņus liek vienā kārtā, apakšā ielej nedaudz ūdens un cep 15–20 minūtes, tad tos apgriež.

Pannā, lēni maisot, karsē sviestu, mērci un etiķi, līdz sviests izkusis. Pieber miltus un rūpīgi izmaisa. Turpina karsēt, līdz mērce ir vēlamajā biezumā.

Kad spārniņi mīksti, tos izņem no cepeškrāsns un piecas minūtes mazliet atdzesē. Uzlej mērci un trauku nedaudz sakrata, lai spārniņi ar to pārklātos vienmērīgi.

 

Saistītie raksti
LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Pensijā – tikai 70 gadu vecumā? Klīst tādas runas…
17 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Biešu salāti ar grauzdētām ķirbja sēklām
18 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Dārzeņus ēdam par maz. Vairākas receptes ēdienkartes dažādošanai
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

ML
Māra Libeka
Veselam
Uz aptieku ne tikai pēc zālēm: aptiekās paplašinās pakalpojumu klāstu
1 stunda
SK
Skaties.lv
Latvijā
Baldonē atrod mucas ar aizdomīgu vielu. Teritorija norobežota
49 minūtes
Uldis Šmits
Pasaulē
Ievēlēta, bet…
8 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Māris Antonevičs: Priekšnieks aizmirsis solījumu? Versijas par JKP reakciju
1 stunda
LA
LA.LV
Dabā
Septiņas dienas valdīs vasarīgi silti laika apstākļi: jaunākā prognoze
16 stundas