Praktiski
Receptes

Vistu aknu pastēte ar āboliem0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas
• 600 g vistu aknu
• 200 g saldā krējuma
• 2 avokado
• 2 skābi āboli
• 1 liels sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• 1,5 ēdamkarotes konjaka
• 1 tējkarote Vusteršīras mērces
• citrons
• pipari
• sāls

Pagatavošana.
Vistu aknas sagriež sīkāk. Sīpolu, ābolus nomizo un sasmalcina. Pannā nedaudz apcep akniņas, pievieno sīpolu, ābolu, izspiestus ķiplokus, Vusteršīras mērci, piparus un sāli. Cep. Kad aknas gatavas, iemaisa konjaku un saldo krējumu, vēl pacep dažas minūtes. Sablendē. Masu ievieto lēzenā traukā un atdzesē. Tad pārklāj ar plāni sagrieztu avokado un apslaka ar citrona sulu.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Žāvētava augļiem un dārzeņiem. Kā izgatavot pašam
15 stundas
ĢK
Ģirts Kasparāns
Praktiski
Ko tik neizdomā. Miskaste, kura pati iztīrās
15 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
7 svarīgi jautājumi par piemiņas vietām
17 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/AFP
Pasaulē
Irānas sagrābtais britu kuģis noenkurots ostā; izmeklēs iespējamu sadursmi
33 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Divas pašvaldības izslēdz savus izdevumus no masu informācijas līdzekļu reģistra
1 stunda
LE
LETA
Ekonomika
LED gaismekļu ražotājs “Vizulo” jaunās tehnoloģijās ieguldīs vairāk nekā pusmiljonu eiro
15 minūtes
VK
Vita Krauja
Kultūra
Māksla kā vienīgais dzīvesveids. Saruna ar mākslinieku dinastijas turpinātāju Indriķi Ģelzi
5 stundas
LE
LETA
Dabā
Sestdiena būs siltākā diena kopš 1. jūlija
5 stundas