Praktiski
Receptes

Vistas īpašā mērce – eskabeče0

Foto – Bonappetit.lv

Par eskabeče tiek dēvēta īpaša mērce, vai marināde – kurā tiek gatavots produkts. Pavārgāmatās ir atrodamas gan zivju eskabeče, gan dārzeņu. Šodien piedāvājam vēl vienu eskabeče pagatavošanas versiju. Šoreiz gatavosim vistu. Lai labi garšo!

Pagatavošana

Burkānus notīrīt un sagriezt pabiezās ripiņās. Sīpolus notīrīt un sagriezt gredzenos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un burkānus. Pievieno vistas gaļu un apcept arī to. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar 1 gl ūdens, pievienot smaržīgos piparus, lauru lapas un sautēt uz nelielas uguns apm. 30 min. Pievienot etiķi, ļaut uzvārīties, izslēgt uguni un atdzesēt.

Vistu ar visu katla saturu novietot ledusskapī uz 12 st.

Pasniedz aukstu kā uzkodu ar svaigi maizi.

 

Recepti piedāvā “Prisma” un

Saistītie raksti
LA.lv
ŽD
Žanna Damme
Praktiski
Pufīgās un zīdainās mini fritatas – bagātīgām brokastīm, vieglām pusdienām un vakara uzkodām
10 stundas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Foto kā no žurnāla vāka… Kā labi izskatīties fotogrāfijās?
11 stundas
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Špikeris: Kas raksturīgs lapu, ziedu, augļu un sakņu dienām – ko tajās darīt mājās un dārzā, ko – atlikt
11 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Prasībām par minimālo skolēnu skaitu neatbilstu lielākā daļa vidusskolu
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Atbalsta plānu rezidentiem algu palielināt par 20%, bet pārējiem mediķiem – par 10%
3 stundas
LA
LA.LV
Sports
Spēļu prakses iegūšanai Balceru nosūta uz AHL
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
NEPLP varētu sodīt “All Media Baltics”
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Latvijā ieplūdīs silts gaiss no Āfrikas: laika prognoze trešdienai
5 stundas