Praktiski
Receptes

Vistas īpašā mērce – eskabeče0

Foto – Bonappetit.lv

Par eskabeče tiek dēvēta īpaša mērce, vai marināde – kurā tiek gatavots produkts. Pavārgāmatās ir atrodamas gan zivju eskabeče, gan dārzeņu. Šodien piedāvājam vēl vienu eskabeče pagatavošanas versiju. Šoreiz gatavosim vistu. Lai labi garšo!

Pagatavošana

Burkānus notīrīt un sagriezt pabiezās ripiņās. Sīpolus notīrīt un sagriezt gredzenos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu un apcept tajā sīpolus un burkānus. Pievieno vistas gaļu un apcept arī to. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem, pārliet ar 1 gl ūdens, pievienot smaržīgos piparus, lauru lapas un sautēt uz nelielas uguns apm. 30 min. Pievienot etiķi, ļaut uzvārīties, izslēgt uguni un atdzesēt.

Vistu ar visu katla saturu novietot ledusskapī uz 12 st.

Pasniedz aukstu kā uzkodu ar svaigi maizi.

 

Recepti piedāvā “Prisma” un

Saistītie raksti
LA.lv
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Kā tīrīt mīkstās mēbeles – no košļenēm, traipiem un smakām
1 diena
LA
LA.LV
Praktiski
Nokalpojušu trepju jaunā dzīve. 15 iedvesmojošas idejas
1 diena
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Kaķis spricē istabas stūrī. Kā tīrīt un kā to novērst?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

DJ
Dace Judina-Nīmane
Kultūra
Vija bija kā lampiņa, uz kuru visi tiecās. Saruna ar Dairu Āboliņu par filmas tapšanu
34 minūtes
LE
LETA
Latvijā
LIVA: skolās aizvien nopietnāka problēma kļūst “vecāku tiesību pārākums”
50 minūtes
LE
LETA
Dabā
Svētdiena būs tveicīga
1 stunda
LA
LA.LV
Ekonomika
Drošība uz ceļa: kādas priekšrocības ir jaunajām automašīnām?
29 minūtes
SK
Skaties.lv
Ekonomika
VIDEO: Alga līdz pat 10 000 eiro mēnesī. Sludinājumos atklāj, cik strauji uzlekušas algas Latvijā
14 stundas