Pamatēdieni, Receptes

Vistas gaļas bumbiņas ar dārzeņiem

Foto - Anda Krauze

Sastāvdaļas bumbiņām
• 400 g vistas gaļas
• 40 g mocarellas
• 40 g mandeļu skaidiņu
• 2 olu baltumi
• ēdamkarote sviesta
• pāris pētersīļa zariņu
• pipari
• sāls

Siera mērcei
• 80 g kausētā siera
• 80 g saldā krējuma

Pagatavošana.
Vistas gaļu samaļ, pievieno sasmalcinātus pētersīļus, sviestu, piparus un sāli. No masas veido plācenīti, vidū liek minimocarellu, saveļ lodi, panē saputotā olas baltumā, tad – mandeļu skaidiņās. Cep cepeškrāsnī +170 °C aptuveni 5 minūtes. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem un siera mērci. Lai to pagatavotu, pannā uzsilda saldo krējumu, pievieno sieru, uzvāra līdz pirmajam burbulim.

Pievienot komentāru