Praktiski
Receptes

Veģetārs, gards ēdiens ar tomātiem un sieru 0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas
300 g mājas siera panējumam
3 lieli tomāti un 4-5 – mazāki
250 g zaļo zirnīšu
150 g skāba krējuma
2 ēdamkartes gī sviesta
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote ķimeņu
1 tējkarote kurkumas
2 tējkarotes sāls

Galerijas nosaukums

Blanšē tomātus, t.i., tomātus aplej ar verdošu ūdeni un 15 minūtes patur tajā. Attīra no miziņām.
Sagriež nelielos gabaliņos.

Uz pannas izšķīdina gī sviestu un iemet tajā apcept ķimenes un sinepes.

Saistītie raksti

Kad sinepes sāk “lēkāt”, pagaida pusminūti, kamēr rodas patīkama smarža, pievienojam tomātus. Apcep 10 līdz 15 minūtes.

Pievieno gabaliņos sagrieztu panīru (mājas sieru) un  zirņus.

Tāpat uzreiz pievieno kurkumu un sāli, samaisa un atstāj uz uguns uz piecām minūtēm. Nogriež uguni un atstāj uz 10 līdz 15 minūtēm, pēc tam pievieno skābo krējumu (ja pievienos ātrāk, tā var savelties no augstās temperatūras).

Ēdiens labi sader ar rīsiem.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Biešu kēksiņi ar kondensētā piena krēmu
17 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Simtgades torte manai Latvijai. FOTORECEPTE
1 diena
SOLVEIGA ŠKAPARE
Praktiski
Mīlīga cepurīte un apaļšalle. Sīks darba apraksts ar shēmām
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

OZ
Olafs Zvejnieks
Ekonomika
“Olainfarm” mantinieku konflikts nerimst. Intervija ar “karojošajām” pusēm
Intervija 3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Kam uzticēs valdības veidošanu? Prezidents šorīt ticies ar Gobzemu un Pabriku
24 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Simtgades svinību apmeklētājiem vajadzēja rēķināties ar pūli, policija noraida pārmetumus 1
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
VID vadītāja amatam virza bijušo KP vadītāju Ievu Jaunzemi
9 minūtes
LA
LA.lv
Kultūra
Mūžībā aizgājis pazīstamais režisors Eimunts Nekrošus
15 minūtes