Praktiski
Receptes

Vasara uz tava šķīvja. Recepti piedāvā Vija Beinerte0

Foto-Anda Krauze

Verdošā ūdenī uz piecpadsmit sekundēm iemetu ziedkāpostu un brokoļu gabaliņus, burkānu sloksnītes, selerijas saknes kubiņus un sparģeļus. Blanšētos dārzeņus strauji atdzesēju. Mērcei iejaucu jogurtā citrona sulu, piemetu šķipsniņu sāls un cukura un sauju grauzdētu lazdu riekstu. Dārzeņus kārtoju uz šķīvja, pārleju ar mērci, dekorēju ar zaļumiem – balandām, nātrēm, virzu un zaļajiem zirnīšiem. Veselīgi un gardi!

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Žāvētava augļiem un dārzeņiem. Kā izgatavot pašam
16 stundas
ĢK
Ģirts Kasparāns
Praktiski
Ko tik neizdomā. Miskaste, kura pati iztīrās
16 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
7 svarīgi jautājumi par piemiņas vietām
18 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/AFP
Pasaulē
Tramps asiem vārdiem izsakās par britu tankkuģa sagrābšanu
3 minūtes
LE
LETA
Ekonomika
LED gaismekļu ražotājs “Vizulo” jaunās tehnoloģijās ieguldīs vairāk nekā pusmiljonu eiro
1 stunda
LE
LETA/AFP
Pasaulē
Britu ārlietu ministrs: Aizturot “Stena Impero” Irāna izvēlas bīstamu ceļu
23 minūtes
VK
Vita Krauja
Kultūra
Māksla kā vienīgais dzīvesveids. Saruna ar mākslinieku dinastijas turpinātāju Indriķi Ģelzi
5 stundas
LE
LETA/AFP
Pasaulē
Irānas sagrābtais britu kuģis noenkurots ostā; izmeklēs iespējamu sadursmi
1 stunda