Praktiski
Receptes

Uzbur Itālijas garšu savā virtuvē! Pildīti pipari itāliešu gaumē0

Foto: SHUTTERSTOCK

Sastāvdaļas

• 5 nelielas paprikas

• 1 kārbiņa melno olīvu (bez kauliņiem)

• 10 ķirštomātiņu

• 3–4 ķiploka daiviņas

• 100 g siera

• puse baltmaizes kukulīša

• sauja zaļumu

• 3–4 ēdamkarotes olīveļļas

• sāls, svaigi malti pipari

• apceptas saulespuķu sēkliņas

Pagatavošana

Baltmaizes šķēlēm nogriež garoziņu un mīkstumu sagriež kubiņos.

Sagatavo pildījumu – bļodā samaisa baltmaizes kubiņus, tomātu pusītes, sagrieztas olīvas, sasmalcinātu ķiploku un zaļumus. Pieliek sāli, piparus, olīveļļu un samaisa.

Pusstundu atstāj ledusskapī, pēc tam pievieno rīvētu sieru.

Paprikas gareniski pārgriež uz pusēm un izņem sēklotni. To pusēs liek pildījumu, uzslaka olīveļļu un kārto ugunsizturīgā traukā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.

Pārkaisa ar saulespuķu sēkliņām.

Garšos gan karstas, gan kā aukstā uzkoda.

Var pievienot mazliet kaperu. Būs asāk!

Piparus pilda arī vertikāli, tiem nogriežot micītes. Cepot micīti uzliek uz pildījuma.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izveido patriotisku piespraudi pats! Darba gaita soli pa solim. VIDEO 1
3 dienas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Lai svētku galdauts sniegbalts! Neticami efektīvs pašgatavots līdzeklis – iztīra pat vecus traipus!
3 dienas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Kaut ko ļoti vēlies? Nav nekā neiespējama!
3 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IE
Ināra Egle
Latvijā
Koalīcijas un opozīcijas pretrunas pieaug. Sāksies diskusijas par nodokļiem 1
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Laiku nosaka anticiklona mala: prognoze otrdienai un šai nedēļai
58 minūtes
LE
LETA
Laukos
Zemes fonds no lauksaimniekiem nopērk 218 īpašumus par 15 miljoniem
46 minūtes
EL
Egils Līcītis
Pasaulē
Egils Līcītis: Sagaidot draugu Lukašenko
7 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Drosmīga lietuviešu pārdevēja palīdz notvert veikala aplaupītāju
50 minūtes