Praktiski
Receptes

Uz mēles kūstošas, saldas bezē sirdis 0

Foto – allforlady.info

Sastāvdaļas
tējkarote laima sulas
jāņogu želeja
avenes vai zemenes
100 g saldā krējuma
nesālītas pistācijas
pūdercukurs
olbaltums

Pagatavošana.
Sakuļ olu baltumus, pakāpeniski pievieno cukuru un kuļ aptuveni trīs minūtes. Pēc tam pievieno smalcinātas pistācijas un samaisa.
Konditorejas uzgali pilda ar olbaltumu maisījumu un uz cepampapīra izveido sirds formiņas cepumus. Cep 110 grādos aptuveni stundu.
Bezē vajadzētu izdoties cietiem. Sirsniņas liek trauciņos un rotā ar ogām.
Želeju uzsilda mikroviļņu krāsnī 20 sekundes – kopā ar laima sulu. Pārlej ogām.

Saistītie raksti
LA.lv
AO
Andris Ozoliņš
Praktiski
Māja bez pelējuma un puves? Palīdzēs kārtīgs jumts un pareiza ēkas konstrukcija 1
18 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Uzzinām vairāk par bumbieru šķirnēm: populārākās, izturīgākās, ar lielākajiem augļiem 2
20 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
12 populāras suņu šķirnes, kas nav piemērotas saimniekiem – iesācējiem
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Taksistu konflikts lidostā: policija sāk lietvedību
56 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Pie Latvijas jūras robežas manīta Krievijas bruņoto spēku lidmašīna
5 minūtes
LE
LETA
Pasaulē
Krievijai esot piekļuve Lielbritānijas vīzu apstrādei
49 minūtes
LA
LA.lv
Dabā
Svētku priekšvakarā izdemolēta populārā Kaņiera niedrāja laipa Ķemeros
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Sestdien vietām nedaudz līs
3 stundas