Praktiski
Receptes

Tomātu sacepums ar rīsiem un kabačiem0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas – 400 g tomātu, 150 g rīsu, 400 g kabaču, 100 g labi kūstoša siera, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 2 olas, 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu, 1–1,5 tējkarotes sāls.

Pagatavošana.

Ūdenī ieber pustējkaroti sāls un izvāra rīsus, līdz tie mīksti, bet neizjūk. Kabačus sagriež ripiņās un viegli apcep uz pannas. Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus sakapā. Sīpolu smalki sagriež un arī apcep uz pannas. Sieru sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un zaļumiem, pievieno ķiplokus un sieru. Ietauko cepamo veidni un kārto tajā rīsus, kabačus un tomātus. Pārlej ar olu masu un cep +190 °C aptuveni 20 minūtes.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Šokolādes braunijs krūzītē. Pagatavo 5 minūtēs! VIDEORECEPTE
20 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Nosacījumi apgādnieka zaudējuma pensijas saņemšanai. Vai pienākas arī pilngadīgiem bērniem, kas turpina mācīties?
21 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Vai gladiolu sīpolus pa ziemu var parafinēt? Kā tos labāk uzglabāt?
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Lecis “RNP” valdes atlaišanu skaidro ar “RS” mēģinājumu iekasēt vairāk nekā 1,2 miljonus eiro
10 stundas
LL
LETA, LA.lv
Dabā
Ceturtdien gaidāms vējains laiks
32 minūtes
MZ
Māris Zanders
Latvijā
Māris Zanders: Supermenu gaidot
8 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
Aprit seši gadi kopš Zolitūdes traģēdijas “Maxima” lielveikalā
22 minūtes
LL
LETA, LA.lv
Sports
FOTO, VIDEO: Rīgas “Dinamo” piedzīvo sezonas dramatiskāko zaudējumu
9 stundas