Pamatēdieni, Receptes

Sviesta pupiņas – omlete, sacepums, marinētas, sautētas. 6 labas receptes

6. Omlete ar sviesta pupiņām

6no7

• 150 g sviesta pupiņu

• 4 olas

• ½ glāzes piena

• Augu eļļa

• Dilles

• Sāls

Pupiņām nogriež cietos galus, pākstis sagarina 3–4 daļās un novāra sālsūdenī 5–6 minūtes. Nokāš caurdurī un noskalo aukstā ūdenī. Tad pupiņas cep pannā uzkarsētā augu eļļā. Tikmēr bļodā sakuļ olas ar sāli, pievieno pienu, sakapātas dilles un uzlej apceptajām pupiņām. Omleti apcep no abām pusēm.

  1. Kas tajās vērtīgs?
  2. Sviesta pupiņu sautējums
  3. Silti pupiņu un gaileņu salāti
  4. Cūkgaļas sautējums ar sviesta pupiņām
  5. Dārzeņu zupa ar kausēto sieru
  6. Omlete ar sviesta pupiņām
  7. Marinētas ar sīpoliem

Pievienot komentāru