Deserti un saldumi, Receptes

Svaigi kruasāni pie rīta kafijas

Foto-Fotolia

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 240 g rīvētas šokolādes, ola, 50 g pūdercukura.

Pagatavošana.

Kārtaino mīklu atlaidina, izrullē 0,5 cm biezumā. Mīklu sagriež trīsstūros vai taisnstūros.

Pie trīsstūrīša lielākās malas uzliek šokolādes skaidiņas, pēc tam visu sarullē trubiņā, lai trīsstūra spicais gals būtu virspusē.

Visus kruasānus pārsmērē ar sakultu olu.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem. Cep kruasānus 20 minūtes, līdz izveidojas zeltaina garoziņa.

Ļauj 5 minūtes atdzist, tad pārkaisa ar pūdercukuru un pasniedz siltus.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru