Praktiski
Receptes

Svaiga ķirbja deserts ar brūkleņu mērci
0


Svaiga ķirbja deserts ar brūklenēm. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē.    22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Svaiga ķirbja deserts ar brūklenēm. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

 

Ķirbi nomizo un sarīvē. Pievieno medu un citrona sulu. Olu baltumus saputo un viegli iecilā ķirbju masā. Brūklenes ar cukuru sablendē. Pārlej ķirbju desertam.

Ēdienus gatavojusi “Ekovirtuves” šefpavāre Ruta Meikšāne


 

 

 

Saistītie raksti
LA.lv