Deserti un saldumi, Receptes

Šokolādes fondants ar saldējumu

Foto - Anda Krauze

Sastāvdaļas – plombīra saldējums, melnā šokolāde, sviests, olas, cukurs, kviešu milti, sezonas ogas.

Pagatavošana.

Izkausē šokolādi kopā ar sviestu. Pievieno izsijātus kviešu miltus, cukuru un sakultas olas. Samaisa, masu pilda veidnē, cep cepeškrāsnī 7 līdz 9 min. 180 grādos, lai masas viducī šokolāde būtu vēl šķidra, krēmīga. Izcepto gardumu pasniedz ar saldējumu, dekorē ar sezonas ogām.

2 Komentāri

  1. Man kā cilvēkam, kurai abas rokas kreisās, prasītos zināt, precīzi cik nepieciešama katra sastāvdaļa (izņemot saldējumu un ogas, tur liek cik grib), lai deserts izdotos.

Pievienot komentāru