Praktiski
Receptes

Smiltenes piens radījis Mocarellas radinieku. Izmēģini sendvičos, sacepumos vai uzkodās0

AS “Smiltenes piens” piedāvā jaunu piena produktu – puscieto sieru Provolone. Tam ir itāliska izcelsme un radniecība ar Mozzarella. Maiga, krēmīgi pienaina garša; ja izturēts ilgāk, parādās pikantums. Provolone sastāvā ir pasterizēts piens, kalcija hlorīds, mikrobiālais ferments, pienskābo baktēriju tīrkultūra un vārāmais sāls. 100 g produkta ir 25,7 g tauku (to skaitā 16,2 g piesātināto taukskābju), 0,4 g ogļhidrātu, 29,3 g olbaltumvielu, bet enerģētiskā vērtība ir 354 kcal.

Šo puscieto sieru var baudīt gan tīrā veidā, gan kraukšķīgos sendvičos ar malto gaļu un karamelizētiem sīpoliņiem, sacepumā ar tomātiem, baziliku un oregano vai pastu un dārzeņiem.

LA.lv
ĀR
Ārija Rudlapa
Praktiski
Lielais ražas laiks. Kas darāms dārzā 16. – 23. septembrī
1 diena
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Virtuves izlietņu veidi un to priekšrocības. Kuru izvēlēties?
1 diena
Inita Šteinberga
Praktiski
Sagatavo kompostu pavasarim: ko noteikti tajā nevajag likt
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

GS
Gundega Skagale
Dabā
Latvijā izstrādāts depozīta automāts, kas darbojas ar mākslīgā intelekta palīdzību 1
4 stundas
LE
LETA/LA.LV
Sports
VIDEO: Latvieši iemet divus pirmos vārtus sezonā, “Dinamo” ar raksturu izrauj uzvaru
3 stundas
LE
LETA/LA.LV
Latvijā
“Process reizēm ir emocionāls.” Koalīcijas partneri sola atbalstu pašvaldību reformas turpināšanā 1
5 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. “Viņa aizmiga…” Džipa vadītāja pie Ķekavas apļa ietriecas kravas auto sānā
3 stundas
LE
LETA
Dabā
Otrdien Latviju sasniegs ciklons, atnesot stipru lietu un krusu
10 stundas