Praktiski
Receptes

Skābēti asie pipari – garda piedeva pie gaļas0

Foto – Bonappetit.lv

Sastāvdaļas
10–12 asie pipari
3–4 saldā paprika
6–8 ķiploka daiviņas
cukurs
sāls

Pagatavošana

Čili piparus nomazgā, sagriež uz pusēm, iztīra sēklas un sagriež strēmelītēs. Tieši tāpat iztīra un sagriež saldo papriku. Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež šķēlītēs. Visu saliek lielā bļodā, pārkaisa ar sāli un cukuru (pa pāris ēdamkarotēm), uzliek slogu un novieto sausā vietā skābēties uz 3–4 dienām.

Pasniedz kā piedevu pie gaļas un siera.

Recepti piedāvā

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Izlietne – vannas istabas vizītkarte? Karstākās tendences ilgtspējīgam dizainam katrā vannas istabā
9 stundas
KB
Kristīna Blaua
Praktiski
12 radošu ideju ledus formiņu izmantošanai. Vairākas tiešām pārsteidzošas!
9 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Jāzina katram latvietim! Postošākās kartupeļu slimības glabāšanas laikā
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Valdība atbalsta ieceri Latvijā izveidot 39 pašvaldības esošo 119 vietā 1
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Tiesībsarga biroja pagalmā sašauts automašīnas logs
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Dienā līdz +14..+19 grādiem: laika prognoze trešdienai
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Ekspremjeru Kalvīti Saeimā izjautā par OIK nodarīto kaitējumu
51 minūtes
LE
LETA/LA.LV
Sports
Kaspars Bērziņš uz pusotru mēnesi atgriežas VTB Vienotajā līgā
56 minūtes