Praktiski
Receptes

Sīpolu gredzentiņi – viegla uzkoda vasaras vakaram 0

Foto-edaru

Sastāvdaļas – 2 palieli sīpoli, 2 olas, 100 g krējuma, 100 g miltu, 1 tējkarote sāls, 100 ml augu eļļas.

Pagatavošana. Sīpolus sagriezt riņķīšos apmēram 6 mm resnumā. Caurdurī apliet sagrieztos sīpolus ar verdošu ūdeni.

Panējumam sakult olas, pievienot sāli un krējumu, iemaisīt miltus. Jābūt apmēram tik biezam kā pankūku mīklai. Sīpolu gredzentiņus iemērkt panējumā un pannā uzkarsētā eļļā apcept gaiši brūnus no abām pusēm.

Pasniegt pēc garšas ar dažādām mērcītēm – tomātu, ķiploku balto mērcīti utt.

Labu apetīti! Recepte no eda.ru

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Biešu kēksiņi ar kondensētā piena krēmu
17 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Simtgades torte manai Latvijai. FOTORECEPTE
1 diena
SOLVEIGA ŠKAPARE
Praktiski
Mīlīga cepurīte un apaļšalle. Sīks darba apraksts ar shēmām
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

OZ
Olafs Zvejnieks
Ekonomika
“Olainfarm” mantinieku konflikts nerimst. Intervija ar “karojošajām” pusēm
Intervija 3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Kam uzticēs valdības veidošanu? Prezidents šorīt ticies ar Gobzemu un Pabriku
24 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Simtgades svinību apmeklētājiem vajadzēja rēķināties ar pūli, policija noraida pārmetumus 1
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
VID vadītāja amatam virza bijušo KP vadītāju Ievu Jaunzemi
8 minūtes
LA
LA.lv
Kultūra
Mūžībā aizgājis pazīstamais režisors Eimunts Nekrošus
14 minūtes