Praktiski
Receptes

Siera un grilētu dārzeņu maizīte vieglai uzkodai0

Foto – Justīne un Monika, Divi10.com

Recepšu un fotogrāfiju autores: Justīne un Monika, Divi10.com

1. Uzkarsē cepeškrāsni 200 grādus karstu.
2. Bļodiņā ar dakšiņu saspaidi Sniega bumbas, nedaudz pievienojot eļļu no burciņas. Iemaisi salātus.
3. Sagriez dārzeņus, liec uz cepeškrāsns pannas, aplej nedaudz ar olīveļļu, cep 200 grādos grila režīmā 10-15 minūtes, līdz gatavi.
4. Uz maizes šķēlītēm liec siera-salātu masu un tās
(2 minūtes pirms dārzeņi gatavi) liec blakus dārzeņiem krāsnī.
5. Kad dārzeņi un maizītes gatavas, ņem ārā no cepeškrāsns.
6. Uz siltās siera-salātu maizītes kārto dārzeņus, pasniedz un ēd siltu.

Padoms: siltā laikā dārzeņus var cept arī ārā uz grila, un ēdiens vislabāk garšos pie dabas.

Foto – Justīne un Monika, Divi10.com
Saistītie raksti
LA.lv