Receptes, Uzkodas un salāti

Saldā siermaizīte ar ievārījumu un amoliņa sieru

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas (4 personām )
• 4 šķēles rudzu maizes
• 100–150 g lāceņu ievārījuma
• 4 šķēles “Trikatas” amoliņa siera
• 4 karotes skābā krējuma

Lāceņu ievārījumu liek uz maizes, pārklāj ar siera šķēlīti un cep krāsnī. Pasniedz ar skābo krējumu.

! Siermaize ir gluži kā saldais ēdiens 

Siermaizīte ir iecienīta un viegli pagatavojama uzkoda izsalkuma remdēšanai, tomēr to nevajadzētu likt vienā kategorijā ar fast food. “Restorāna 3” šefpavārs Juris Dukaļskis stāsta, ka īpaši gardas siermaizītes sader kopā ar izmeklētiem salātiem un piemērotu vīnu.

1 komentārs

Pievienot komentāru