Receptes, Uzkodas un salāti

Salāti “Sinhronās peldētājas”

Foto - triino.ru

Visas sastāvdaļas ir viegli pieejamas, un to daudzumu izvēlas pēc savas garšas.

Pirmajā kārtā liek vārītus, rīvētus kartupeļus.

Pārziež ar majonēzi.

Tad ar dakšiņu saspaida šprotes un liek tās nākamajā kārtā.

Pārziež ar majonēzi.

Uzklāj nedaudz saberztu ķiploku.

Pa virsu klāj mīksto sieru vai biezpienu pēc izvēles.

Pārklāj ar majonēzi.

Sasprauž šprotes ar astēm uz augšu, cenšas veidot simetrisku rakstu.

6 Komentāri

  1. “masu kapu” variācija – “vērīgais”, tur jāmeklē īpaši kvalitatīvas brētliņas tomātos, nu – tādas, kas sastāv tikai no acīm un galvām 😀 😀 😀 īpaši ekskluzīvi, kad kārtās ar kapātiem sīpoliem un krējumu izkārtots 😀

  2. Nu vienkārši šausmīgi! Pēc suši latviešu gaumē ar šprotēm šis ir vēl labāks. Kā kuņģis kaut ko tādu spēj panest. Šprotes ar majonēzi un vēl mīkstais siers.

  3. Tas apmēram Gundegas Skudriņas gaumē (bezgaumē)! Viņai atkal ļoti patīk ēdienu pasniegt peļu slazdos – tas esot oriģināli.
    Kuram te ienākusi tāda doma galvā – pasniegt šprotu astes??? Un viesi nevis būs sajūsmā, bet šokā!

  4. ideja laba, pirmas kartas ok, tikai varbut krejumu sajauktu ar majonezi, tad treso kartu liktu svaigus sakapatus gurkus ar krejumu un viss,nekadu sieru

Pievienot komentāru