Receptes, Uzkodas un salāti

Salāti ar vistu, granātābolu un kukurūzu

Foto - Shutterstock

Kukurūzas graudi ir sulīgi, kraukšķīgi un saldi. Tie iederas dažādos pildījumos, sautējumos, zupās un salātos. Kukurūzu nav iespējams ēdienā nepamanīt, un tā atsvaidzina jebkuru garšu.

Salāti ar vistu un granātābolu

• 120 g konservētas kukurūzas

• 300 g kūpinātas vistas krūtiņas

• 100 g konservētu ananasu

• 2 vārītas olas

• Sauja granātābolu sēklu

Mērcei

• 120 ml liesas majonēzes

• 1 ēdamkarote citrona sulas

• Šķipsniņa maltu melno piparu

• ¼ tējkarotes sāls

Vistas krūtiņu sagriež kubiciņos, ananasus un olas – mazos gabaliņos. Mērcei majonēzi sajauc ar citrona sulu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Salātu sastāvdaļām uzlej mērci un samaisa. Pirms pasniegšanas uzbārsta granātābola sēkliņas.

Pievienot komentāru