Praktiski
Receptes

Rukolas smūtijs ar apelsīna sulu 0

Foto – Shutterstock

Rukolas lapiņām ir nedaudz pikanta, piparota garša ar pavisam maigu rūgtumiņu pēcgaršā. Tās atgādina jaunās, nepāraugušās pieneņu lapiņas. Mazliet līdzīga garša ir arī lapu sinepēm. Rukola sader ar spinātiem, visu veidu salātlapām, tomātiem un sieru. Rukolas lapiņas var izmantot arī dažādu gardu maizīšu, pastas pagatavošanai, ceptu un grilētu dārzeņu pildījumos un smūtijos. Šoreiz piedāvājam gardu un atspirdzinošu kokteili.

Sastāvdaļas
• Liela sauja rukolas
• Bumbieris
• 250 ml apelsīnu sulas
• 100 ml jogurta bez piedevām
• 2 ēdamkarotes valriekstu vai mandeļu
• Ledus gabaliņi

Pagatavošana.
Riekstus nakti izmērcē aukstā ūdenī. Bumbieri sagriež gabaliņos. Visas sastāvdaļas liek blenderī un sakuļ. Pasniedz uzreiz, lai nenoslāņojas.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Teļa gaļas rulete ar dārzeņiem
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Gruboto ar bietēm un kazas sieru
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Svētku burkānkūka ar dzērvenēm
21 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/LA.lv
Latvijā
Ulme ticis pie kārotās 8247 eiro kompensācijas pēc divu mēnešu darba Saeimā 3
9 stundas
LE
LETA/LA.lv
Latvijā
FOTO, VIDEO. Iemirdzas tradicionālais gaismas festivāls “Staro Rīga”!
10 stundas
JL
Juris Lorencs
Latvijā
Juris Lorencs: Latvijas neatkarības garants esam tikai mēs paši 2
12 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. Inčukalnā pieķer šoferi bez tiesībām: braukā riņķī ar cita auto numurzīmēm
8 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Par Stambulas lidostas teroraktu sešiem apsūdzētajiem piespriež mūža ieslodzījumu
7 stundas