Praktiski
Receptes

Rudens kokteilis – enerģijas spridzeklis0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas (3–4 porcijas) –

• sauja brūkleņu

• 2 āboli vai bumbieri

• 10 aroniju ogas

• 5 pīlādži

• 2–3 ēdamkarotes medus

• pa ēdamkarotei saulespuķu, kaņepju, ķirbju sēklu un linsēklu

• 2–3 ēdamkarotes nerafinētas eļļas

• 50 g ķirbja ar visu mizu

• 500–700 ml ūdens

Pagatavošana.

Sēkliņas 4–6 stundas mērcē aukstā ūdenī. Ķirbi un ābolu vai bumbieri sarīvē (ja nav jaudīga blendera). Visas sastāvdaļas liek blendera krūzē un kuļ, līdz iegūta viendabīga masa.

! Ja vēlas šķidrāku, var pieliet nedaudz ūdens, bet, ja saldāku, – papildu karoti medus.

LA.lv