Praktiski
Receptes

Rīsu pārslu sacepums0

Sastāvdaļas – 1 glāze rīsu pārslas, 2 glāzes piena, 2 olas, 150 g biezpiena, 1 vidēja lieluma burkāns, 1 ēd.k sviesta, 100 g svaiga siera vai skāba krējuma, vaniļas cukurs vai citrusa augļu miziņa, 4 ēd.k mannas, cukurs ap 5 ēd.k, bet būtībā pēc garšas, var pievienot žāvētus augļus, riekstus utt. Šoreiz piebērtas apgrauzdētas saulespuķu sēkliņas.

Pagatavošana.

Pienā izvāra rīsu pārslu biezputru. Ļauj dzesēties.

Olas puto ar cukuru, vaniļas cukuru un sviestu, līdz cukurs izkusis.

Burkānu sarīvē uz smalkās rīves.

Saputotajām olām pievieno svaigo sieru, biezpienu un rīvēto burkānu, visu vēl saputo.

Pievieno mannu un izmaisa.

Savieno rīsu pārslu putru un šo sagatavoto maisījumu, saulespuķu sēkliņas, visu izmaisa.

Liek ietaukotā formā un cep 180 grādos ap 40 minūtēm.

Recepti iesūtījusi Natālija Rogova

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Aizkaļķojies tvaika gludeklis. Vienkāršs veids, kā to pašam attīrīt
20 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Izrotā un atdzīvini savu apģērbu ar neparastu pašas darinātu mežģīni vai ielaidumu
21 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Iedzīvotāji par vislielāko draudu savam mājoklim uzskata uguns nelaimes, zādzības un ūdens noplūdes
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Lielākie ieguvēji no nodokļu reformas būs strādājošie bez bērniem
8 minūtes
LE
LETA
Dabā
No piektdienas kļūs krietni aukstāks
5 stundas
LA
LA.LV
Ekonomika
Ziņu portālam LA.LV jauns auditorijas lieluma rekords! 1
3 stundas
IB
Ivars Bušmanis
Ekonomika
Ivars Bušmanis: Valsts budžeta marķējums – vai solījumus mediķiem varēja izpildīt?
2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Apsūdz audžuvecākus par vardarbību pret astoņiem bērniem
3 stundas