Praktiski
Receptes

Raibie salāti ar vīnogām un kefīru0

Foto: Lapina Maria/Shutterstock

Sastāvdaļas
• dažādi zaļie salāti (rukola, piena, romiešu u.c.)
• zaļās vīnogas (bez kauliņiem)
• ķirštomātiņi
• redīsi
• paprika (dzeltena vai sarkana)
• kefīrs
• sāls un garšvielas

Pagatavošana.
Bļodā kārto saplucinātus salātus. Pievieno strēmelītēs sagrieztu papriku, veselas vīnogas un ķirštomātiņus. Visu apkaisa ar redīsu ripiņām, garšvielām un pārlej ar kefīru.

Salāti jāēd uzreiz pēc pagatavošanas, lai neatsulojas.

LA.lv
Inita Šteinberga
Praktiski
Siltumnīcā pēkšņi sākuši vīst tomāti. Kas par iemeslu un kā glābt augus?
6 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Deserts ar rīvmaizi, saldējumu un medu
9 stundas
AG
Aija Geida
Praktiski
Kā pagatavot garšaugu sāli. Recepte
10 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

RO
Regīna Olševska
Latvijā
Pirmspensijas cilvēki stājas augstskolās. Kas ir pieprasītas programmas?
2 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Negaisā Polijas Tatros dzīvību zaudējuši četri cilvēki, bet 30 ievainoti
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Jūrmalas restorānā tikušies Šlesers un Rīgas domnieks Bergmanis 2
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Divi puikas vieni paši izdzīvo trīs dienas: paglābj veiksmīga sakritība
1 stunda
LA
LA.LV
Dabā
Sinoptiķi pavēsta, kad gaidāms karstākais laiks: prognoze 7 dienām
5 stundas