Praktiski
Receptes

Rabarberu mafini0

Foto – AIja Geida

Sastāvdaļas
• 400 g rabarberu
• 250 g kviešu miltu
• 100 g brūnā cukura
• 120 g skābā krējuma
• 2 olas
• 1 tējkarote malta kanēļa
• 2 tējkarotes cepamā pulvera
• Pustējkarote sodas
• Pustējkarote sāls
• 6 ēdamkarotes olīveļļas
• Tējkarote vaniļas ekstrakta

Pagatavošana.

Bļodā sajauc kviešu miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri, sodu un maltu kanēli. Putojamajā traukā olas saputo kopā ar krējumu, eļļu un vaniļas ekstraktu. Pievieno sauso sastāvdaļu maisījumu un rūpīgi samaisa. Pieliek smalkos gabaliņos sagrieztus rabarberus. Iepilda mafinu trauciņos 2/3 no to tilpuma un uzkaisa pustējkaroti cukura un kanēļa maisījuma (5 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarote kanēļa). Cep +190 °C, kamēr mafini kļūst zeltaini brūni (vidēji 20–25 minūtes).

Saistītie raksti
LA.lv
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Iegriez dienu ar burvīgiem biezpiena kēksiņiem!
7 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Vai tradicionālos kalendārus aizstās viedierīču plānotāji? Cik daudzi Latvijā vēl lieto sienas vai galda kalendārus?
7 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Steidzīgajiem darbdienu vakariem: 5 padomi ātrākai un daudzveidīgākai ģimenes maltīšu pagatavošanai
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
VARAM rosinās Rīgas domes atlaišanu 1
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Nokrišņi gan naktī, gan dienā: prognoze sestdienai
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Sociologs izsakās, kam būs liela nozīme ārkārtas vēlēšanās Rīgā
25 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Apstiprinājusies versija, ka sieviete ar trakumsērgu nav inficējusies Latvijā
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Pirmie komentāri pēc Pūces rīkojuma rosināt Rīgas domes atlaišanu 1
1 stunda