Deserti un saldumi, Receptes

Pudiņš ar karameles mērci. Recepti iesaka Vija Beinerte

Foto - Anda Krauze

Vēl viena recepte, ko man iemācījis garšu pavēlnieks Ingmārs Ladigs.

Sakuļu 2 olu dzeltenumus ar 3 ēdamkarotēm cukura, pievienoju 3 ēdamkarotes cidoniju sulas, iemaisu 100 g silta piena, iecilāju saputotus baltumus, iesijāju 2 ēdamkarotes miltu.

Mērcei sabrūninu 2 ēdamkarotes cukura, iemaisu 2 ēdamkarotes saldā krējuma un ēdamkaroti sviesta.

Formiņās lieku mērci, tad pudiņa masu, šauju cepeškrāsnī 140 grādos uz 40 minūtēm.

Atdzesētu pudiņu dekorēju ar ogām.

Pievienot komentāru