Pamatēdieni, Receptes

Pilngraudu pasta pavasara zaļumu ielenkumā

Foto - Karīna Miezāja

Sastāvdaļas – 150 g vārītas pilngraudu pastas, spināti, nātres, gārsas lapiņas, jaunās ceļmallapiņas, upeņu pumpuri, jaunie redīsi ar lapiņām, gurķis, kressalāti, piparmētru lapiņas, linsēklu eļļa, sāls, drupināti pipari, citrons, sakapāti zaļumi.

Pagatavošana.
Zaļumus liek salātu traukā. Redīsus un gurķi sagriež plānās ripiņās, liek klāt salātiem. Pievieno šķipsniņu sāls un drupinātos piparus. Pievieno vārītu pastu, ēdamkaroti eļļas un visu izcilā. Pārkaisa ar sakapātām dillēm u. c. zaļumiem, pievieno svaigu gurķi un redīsus.

Pievienot komentāru