Praktiski
Receptes

Pildīti ķirbju ziedi. Ilzes Jurkānes recepte0

Publicitātes foto

Piedāvājam izmēģināšanai vienu no Ilzes Jurkānes ķirbju receptēm

Itālijā un vēl citās Vidusjūras valstīs, kā arī Amerikā, ir ļoti populāri pildīt ķirbju un kabaču ziedus un servēt tos kā uzkodu. Par to atcerējos, kad stāvēju lielā “Kliblapsu” ķirbju lauka malā un raudzījos uz skaistajiem ziediem. Sapratu – šis ir īstais laiks – un noplūcu desmit visglītākos ziedus!

Bļodā sakuļ 2 olas, pievieno 100 g rīvmaizes, 100 g Parmas siera, “Santa Maria” itāļu garšvielas, nedaudz sasmalcināta ķiploka un 1 ēd. k. eļļas. Šo masu pilda ziedos un liek cepamajā pannā, apkaisa ar piecu piparu maisījumu un apslaka ar olīveļļu. Cep cepeškrāsnī 175°C apmēram 20 minūtes. Servē siltus.

Saistītie raksti
LA.lv
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Gribas košumu mājoklī, bet mazliet bail no spilgtiem toņiem? Šīs viltībiņas tev noderēs!
6 stundas
AN
Annika Niedrīte
Praktiski
Vai sauss deguns sunim liecina par saslimšanu?
7 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
Kā atbrīvoties no sūnām dārzā?
7 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Ieva Ēvalde
Latvijā
“Kurš ir vainīgs, par to lai spriež tiesa.” Kā saslima Siguldas bērni – vai patiesība ir noskaidrota?
Intervija 2 stundas
LE
LETA
Latvijā
Opozīcija savākusi parakstus, lai rosinātu Rīgas mēra Burova atstādināšanu
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Sals līdz -7 grādiem: laika prognoze piektdienai
1 stunda
IR
Ilmārs Randers
Ekonomika
Kas jāzina par jauno kārtību pasta sūtījumu atmuitošanai?
53 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Saeima saīsina Latvijas Bankas prezidenta pilnvaru termiņu
1 stunda