Pamatēdieni, Receptes

Pildīti kabači ar sēnēm un rukolu

Foto - Aija Geida

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 150 g siera (Krievijas, Holandes, Gouda)
• 200–300 g jebkuru sēņu, ko izmantojam mērcēm
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• ola
• liels sīpols
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls
• 8 rukolas lapiņas

Pagatavošana.
Pannā uzsilda eļļu un līdz vidējai gatavībai apcep sīpolus un vidēji lielos gabaliņos sagrieztas sēnes. Bļodā tiem pievieno olu, sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa. Pilda kabaču laiviņās, kam nedaudz izgrebts vidus. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25–30 minūtes. Pasniedz ar rukolas lapiņām.

Pievienot komentāru