Praktiski
Receptes

Pildīti cepumi ar zefīru un šokolādi0

Foto – Ekaterina Markelova/Shutterstock

Sastāvdaļas
• 200 g lielo zefīru marshmallows
• 200 g šokolādes
• 350 g gaišo cepumu

Pagatavošana.

Marshmallows zefīrus uzdur uz iesma un apbrūnina uz grila oglēm, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni. Svarīgi neapdedzināt un izvēlēties uz grila vietu, kur nav tik spēcīgs karstums. Šokolādes tāfelīti salauž gabaliņos. Uz cepuma uzliek vēl karstu apcepto zefīru, uzber šokolādes gabaliņu, otru cepumu un uzmanīgi saspiež. Ļauj nedaudz atdzist un pasniedz.

Visgardāk, ja ēd kopā ar svaigām ogām vai sagrieztiem augļu gabaliņiem.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Žāvētava augļiem un dārzeņiem. Kā izgatavot pašam
15 stundas
ĢK
Ģirts Kasparāns
Praktiski
Ko tik neizdomā. Miskaste, kura pati iztīrās
15 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
7 svarīgi jautājumi par piemiņas vietām
17 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA/AFP
Pasaulē
Irānas sagrābtais britu kuģis noenkurots ostā; izmeklēs iespējamu sadursmi
47 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Divas pašvaldības izslēdz savus izdevumus no masu informācijas līdzekļu reģistra
2 stundas
LE
LETA
Ekonomika
LED gaismekļu ražotājs “Vizulo” jaunās tehnoloģijās ieguldīs vairāk nekā pusmiljonu eiro
30 minūtes
VK
Vita Krauja
Kultūra
Māksla kā vienīgais dzīvesveids. Saruna ar mākslinieku dinastijas turpinātāju Indriķi Ģelzi
5 stundas
LE
LETA
Dabā
Sestdiena būs siltākā diena kopš 1. jūlija
6 stundas