Deserti un saldumi, Receptes

Pildīti āboli
. Izskatās karaliski, garšo brīnišķīgi!

Foto - Aija Geida

Sastāvdaļas
500 g kārtainās mīklas,
8 āboli,
300 g ābolu biezeņa,
50 g brūnā cukura,
½ tējkarotes malta kardamona.

Kā gatavot?
Ābolu biezenim pievieno brūno cukuru un maltu kardamonu, samaisa.
Āboliem izgrebj vidu un iepilda ābolu biezeni.
Kārtaino mīklu sagriež strēmelēs un tās aptin āboliem.
Augšā uzlipina no mīklas izgrieztas lapiņas.
Cep +180 °C aptuveni 20 – 25 minūtes.
Biezeņa vietā var likt kādu saldskābu ievārījumu, džemu vai šokolādi ar riekstiem.
Izskatās karaliski un garšo brīnišķīgi!

Pievienot komentāru